A fost identificat autorul alertei cu bombă de la mall-ul din Galați

A fost identificat autorul alertei cu bombă de la mall-ul din Galați

Persoana care a dat, sâmbătă, alerta cu bombă de la singurul mall din municipiul Galați a fost identificată de către polițiști, au anunțat printr-un comunicat de transmis, luni, AGERPRES, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Potrivit comunicatului, este vorba de un bărbat de 36 ani, domiciliat în comuna Fârțănești, dar care locuiește în municipiul Galați fără forme legale.

Persoana în cauză a fost predată Inspectoratului de Poliție Județean Galați, urmând a fi sancționată contravențional conform O.U.G 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

În cauză, a fost întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii faptelor prevăzute de Legea 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului.

Sâmbătă, a fost înregistrat un apel la numărul unic de urgență 112, prin care se făcea referire la faptul că în incinta unui centru comercial din Galați ar fi fost plasat un dispozitiv exploziv. La fața locului s-au deplasat polițiști, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și reprezentanți din cadrul SMURD care au evacuat cu operativitate zona, procedând la efectuarea cercetării la fața locului.

După terminarea cercetărilor, s-a dovedit că alarma cu bombă a fost falsă, iar mall-ul a fost redeschis publicului după aproximativ două ore și jumătate.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un misterios monolit din metal, similar cu cel găsit recent în SUA, a apărut lângă o cetate dacică din …

2 SCANDAL la Realitatea Plus! Boul PSD din imagine, trimis de moderatoare să vorbească la veceul din curte după …

3 Pensia specială încasată de nevasta lui Iordache, dublată de la 2500 la 5200 € / lună în guvernarea PSD

4 Un text despre femei care merită citit...

5 600.000 de euro ţinuţi acasă şi la un prieten / Averea secretă a comisarului-şef acuzat că vindea permise de con…