A fost identificat autorul alertei cu bombă de la mall-ul din Galați

Persoana care a dat, sâmbătă, alerta cu bombă de la singurul mall din municipiul Galați a fost identificată de către polițiști, au anunțat printr-un comunicat de transmis, luni, AGERPRES, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Potrivit comunicatului, este vorba de un bărbat de 36 ani, domiciliat în comuna Fârțănești, dar care locuiește în municipiul Galați fără forme legale.

Persoana în cauză a fost predată Inspectoratului de Poliție Județean Galați, urmând a fi sancționată contravențional conform O.U.G 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

În cauză, a fost întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii faptelor prevăzute de Legea 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului.

Sâmbătă, a fost înregistrat un apel la numărul unic de urgență 112, prin care se făcea referire la faptul că în incinta unui centru comercial din Galați ar fi fost plasat un dispozitiv exploziv. La fața locului s-au deplasat polițiști, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și reprezentanți din cadrul SMURD care au evacuat cu operativitate zona, procedând la efectuarea cercetării la fața locului.

După terminarea cercetărilor, s-a dovedit că alarma cu bombă a fost falsă, iar mall-ul a fost redeschis publicului după aproximativ două ore și jumătate.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Demență pură / Mungiu-Pippidi a ajuns trompeta PSD și-i atacă pe români numindu-i „lumpendiaspora” / Sputnik a pre…

2 Fraților, asta e dementă! / Dan Alexe o dă în vileag pe pesedista Carmen Avram, pe care o acuză de hoție și impo…

3 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

4 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

5 VIDEO Protest al „valorilor” angajate de PSD la Ministerul Dezvoltării, după ce au primit ordinele de „evacuar…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata