A fost ÎNCEPUTUL! RISE și HotNews au TOLBA PLINĂ! Unul dintre jurnaliști, anunț „UCIGAȘ” pentru Dragnea

A fost ÎNCEPUTUL! RISE și HotNews au TOLBA PLINĂ! Unul dintre jurnaliști, anunț „UCIGAȘ” pentru Dragnea

Surse bine poziționate asigură că documentul prezentat de RISE Project, dar și elementele aduse de HotNews, sunt doar începutul. Dealtfel, puțină lume a fost atentă la faptul că băieții de la RISE sunt destul de avansați pe speța Brazilia. Sursele noastre spun că încă se traduc anumite documente.

Nu întâmplător, spun aceleași surse, a fost declanșat scandalul din DNA. Dragnea a fost informat, din surse interne DNA, că s-a dat drumul la dosarele grele. Nu este exclus ca unii dintre procurorii care și-au cerut subit plecarea din DNA în ultimele două săptămâni să aibă legătură cu subiectul. Sursele noastre despre asta vorbesc. Dar nu avem un element de siguranță.

Așa cum avem în ceea ce privește controlul celor de la Fisc. Trimiși pur și simplu în recunoaștere. Pentru a culege informații, direct de la sursă, despre legăturile RISE și HotNews cu anumite entități economice despre care lui Dragnea i s-au susurat la ureche „chestii”.

Să nu uităm, un om al lui Dragnea a mai scos fotografii cu o informare SRI despre TelDrum din DNA!

Dan Tăpălagă face, pe contul său de Facebook un anunț ucigaș pentru Dragnea: „Mergem până la capăt”:

„Rise Project a descoperit primul document care pune semnul egal intre Dragnea si Tel Drum. Noi am descoperit o vila la Busteni.

Continuam investigarea averii ascunse si a afacerilor familiei Dragnea, dupa ferma de porci de la Salcia si lacul Belina. La capatul unei anchete de cateva luni, am reusit sa documentam cum a ajuns o vila cu 11 camere din Busteni la o firma controlata de oameni apropiati de Tel Drum asociati cu fiul Dragnea jr.

Am mai vazut schema asta la ferma de porci de la Salcia si la lacul Belina, locul preferat de pescuit a lui Dragnea. In toate situatiile prezentate pe larg de HotNews.ro gasim cam acelasi modus operandi. Afacerea intra initial pe mana Teldrum sau a oamenilor din acest anturaj, apoi apare in peisaj fiul lui Dragnea, direct sau prin interpusul Ilie Liviu Dragne (din comuna Gratia, locul natal al lui Liviu Dragnea).

Schema se repeta in cazul fermei de porci, in cazul lacului Belina si tot asa arata in cazul vilei de la Busteni, aflata in plina renovare. Vila a apartinut lui Sergiu Cunescu, fost lider PSDR decedat in 2005. Liviu Dragnea ar fi fost vazut vizitand deseori santierul, dar in acte nu apare nicaieri. Dupa ce am inceput investigatiile, fiul liderului PSD a iesit din actionariatul firmei S&P Management, actionar minoritar la randul ei in firma Interfrigo, care detine in acte vila de la Busteni.

Oricat si-ar disimula afacerile si averea, oricati interpusi ar avea, de oricata protectia s-a bucurat in trecut si poate in prezent, Liviu Dragnea lasa urme. Noi avem datoria fata de public sa facem lumina in averea celui mai puternic si periculos om din Romania la acest moment, indifernt cat de greu ne va fi. Vom merge pana la capat. Nici un pas inapoi!„


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”