A fost? N-a fost?/Imagini uitate cu miliardarul Țiriac și „zâna”

A fost? N-a fost?/Imagini uitate cu miliardarul Țiriac și „zâna”

În urmă cu ani de zile, multe zvonuri au circulat despre o relație amoroasă între Andreea Marin și Ion Țiriac. Apăreau la evenimente, stăteau unul lângă altul. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin a negat o astfel de relație. scrie libertatea.ro .

„Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, a întrebat Denise Rifai, iar vedeta a răspuns: „Nici măcar nu va pot răspunde la această întrebare. Nu aș fi negat să răspund unui adevăr. Este onorant să ai o legătură cu un astfel de om, așa cum l-am cunoscut eu pe Ion Țiriac. Am tot respectul pentru el și mi-a fost un prieten de nădejde. Nu am cuvinte să descriu relația de prietenie cu un om de calibrul domniei sale Până la urmă a fost atât de mare presiunea părțîi de presă încât eu am decis că ii fac rău omului acesta.

Lucrurile erau duse la o extremă care nu avea nicio legătură cu realitate. Nu văd de ce aș nega că aș fi avut o relație dacă ar fi fost adevărat. Am avut o prietenie pe care o prețuiesc și astăzi și îmi este drag omul acesta și am tot respectul și am învățat de la el. Nu este răspunsul meu, nu a fost niciodată vorba despre un inel. Cum ar putea fi vorba despre așa ceva dacă nu s-a pus problema decât de o prietenie și nimic altceva”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...