„A fost prinsă cu prostata lu' Tăriceanu în gură”/Dezvăluire scârboasă făcută de fosta consilieră a Lilianei Mincă despre o candidată la București

„A fost prinsă cu prostata lu' Tăriceanu în gură”/Dezvăluire scârboasă făcută de fosta consilieră a Lilianei Mincă despre o candidată la București

„A fost prinsă cu prostata lu' Tăriceanu în gură”/Dezvăluire scârboasă făcută de fosta consilieră a Lilianei Mincă despre o candidată la București.

„Petre Roman langa Firea? Pai CURVELE, cand se aseamana, se aduna. ????
.........................
Am vrut sa dezvalui trecutul de o imoralitate gretoasa a fostei secretare a Radio Contact, prinsa de colegii ei, acu' multi ani, cu prostata lu' Tariceanu in gura, ca sa stiti in mod exact si corect, cum a ajuns fufa in presa si apoi in politica si apoi piranda peste primaria Capitalei! Numa' ca l-am vazut pe Petre Neulander langa ea, travestit in "pesedist" si am 3 intrebari, una pentru Petre Roman, una pentru Antena 3 si una pentru popor.

.............
Despre fufa lui Tariceanu, ajunsa primareasa a Bucurestiului cu ajutorul unui om din PSD pe care apoi l-a porcait in fel si chip, va povestesc in alta postare! De fapt, o sa va povestesc DESPRE TOTI! Asa, de-a dracu'! Nu pentru ca vreau. Ci PENTRU CA POT! ????”, a scris ieri, pe Facebook, Raisa Ekaterina Ivatenko, fostă consilieră parlamentară a deputatei Liliana Mincă.

„Cine a cocosat-o pe Fifirea? Daca credeti ca au cocosat-o Voiculescu ori Pandele ori Dragnea, va inselati! Primul care a cocosat-o pe sub birou si pe birou (precum si prin alte gauri coplanare 3:) ), a fost Tariceanu, cand Tariceanu ii era patron la Radio Contact! Si stia toata redactia!”, a scris și în 2015 Raisa Ekaterina Ivatenko, pe Facebook.

 
Care o fi chestia cu găurile coplanare? Asta rămâne un mister...

 Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?