A început CIRCUL! Udrea, denunță la Antena 3 abuzuri ale „puterii oculte” și califică CCR drept „curajoasă”. Ce spune despre Dragnea

A început CIRCUL! Udrea, denunță la Antena 3 abuzuri ale „puterii oculte” și califică CCR drept „curajoasă”. Ce spune despre Dragnea

A început CIRCUL! Udrea, denunță la Antena 3 abuzuri ale „puterii oculte” și califică CCR drept „curajoasă”. Ce spune despre Dragnea. Elena Udrea a făcut primele declarații după eliberarea din arestul din Costa Rica la Antena 3, postul tv care a atacat-o permanent când era ministru și mâna dreaptă a lui Traian Băsescu, dar care în ultima perioadă îi alocă spații generoase de antenă.

Udrea a salutat decizia Curții Constituționale privind constatarea nelegalității completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte, pe care a calificat-o drept ”curajoasă”, și a denunțat presupuse ”abuzuri” ale SRI, DNA și Curții Supreme în dosarul ”Gala Bute”, în care a fost condamnată la ani de închisoare.

Elena Udrea a vorbit despre Iohannis și Dragnea, sustinand ca presedintele Romaniei este creatia sistemului, in timp ce liderul PSD a crezut ca este prietenul lui Florian Coldea si al Laurei Codruta Kovesi.

"Totul a inceput dupa 2014, când nu a mai fost nimeni care sa poata controla sistemul. Iohannis e creatia lui, Dragnea a crezut ca e prieten cu Coldea si Kovesi. Nebunia a inceput dupa 2014. Sunt multe lucruri de schimbat, avem nevoie de lideri politici curajosi. Nu neg ca au fost si inainte, dar evident totul s-a agravat când sistemul a preluat puterea si nu a mai fost nimeni care sa i se opuna. Avem nevoie de lideri politici curajosi", a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Udrea a evitat un răspuns clar când a fost întrebată dacă se întoarce în România

Întrebată dacă are de gând să se întoarcă în România, Elena Udrea a spus că „eu nu am plecat din România pentru că voiam să călătoresc prin lume, ci pentru că era evident și acum e evident, cu tot ce s-a întâmplat, cu această decizie a Curții Constituțională care a desființat atâtea hotărâri ale ÎCCJ, printre care și a mea și a Alinei Bica. E clar că am avut dreptate și că am fost țintele unui abuz în țara noastră. Vom vedea ce se întâmplă, depinde foarte mult de ce se întâmplă și în România”.

”Nu aveam cum să fiu judecată corect cu Ionuț Matei, în completul meu de judecată, sau cu doamna Simona Popescu. Iar lucrul acesta a fost constatat în mod absolut curajos de CCR… Acest sistem prin care adversarii puterii oculte din România sunt executați sau erau executați, și anume un dosar creat la SRI, preluat de DNA-ul lui Kovesi și apoi trimis la ÎCCJ, unde completurile de cinci judecători dădeau sentințe la comandă, era un sistem foarte bine pus la punct în care adversarii sistemului ocult erau executați și scoși din joc, fără nicio șansă la o judecată corectă. Motivul era acesta.. de a lăsa cale liberă sistemului condus multă vreme de Coldea, de Kovesi, de doamna Stanciu în strategia lor de a conduce România în mod ocult și ilegal”, a mai spus Udrea.

Ea a evitat un răspuns clar când a fost întrebată dacă se întoarce în România.

Udrea a fost eliberată din arest în Costa Rica după ce judecătorii Înaltei Curți au decis luni suspendarea executării pedepsei cu închisoare, ca urmare a deciziei CCR privind nelegalitatea compunerii completelor de judecată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?