A început DEFILAREA slugilor lui Dragnea la DNA! Shhaideh, AUDIATĂ. Percheziții la sediul CJ Teleorman

A început DEFILAREA slugilor lui Dragnea la DNA! Shhaideh, AUDIATĂ. Percheziții la sediul CJ Teleorman

A început defilarea slugilor lui Dragnea la DNA. Sunt zvonuri despre rețineri. Fostul șef al Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea, actual secretar de stat, a ajuns la DNA însoțit de avocat. El este pus sub acuzare în dosarul Belina, în care sunt vizați și doi miniștri ai Guvernului Tudose, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. La DNA a ajuns și vicepremierul Shhaideh.  Reprezentanţii DNA efectuează o ridicare de documente miercuri, la Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Dănuţ Cristescu. 

La audieri a intrat și fostul ministru de finanțe Eugen Teodorovici. Ca martor.

Dan Sova, audiat la DNA in dosarul Belina

Dan Sova s-a prezentat miercuri dupa-amiaza la DNA pentru a fi audiat in dosarul Belina. Sova nu a facut declaratii la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

"Îmi permiteți? Sunt citată la ora 14 şi trebuie să ajung.", le-a spus Shhaideh jurnaliștilor prezenți la sediul DNA.

 Sevil Shhaideh a fost audiată la DNA și pe 22 septembrie, într-un dosar ce vizează transferul din proprietatea publică a statului în cea a Consiliului Județean Teleorman a Brațului Pavel și a Insulei Belina. Atunci, un comunicat al DNA anunța că s-a început urmărirea penală față de vicepremier „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”.

Percheziții la sediul CJ Teleorman

Avocata Maria Vasii a anunțat, miercuri, la sediul DNA că au avut loc percheziții miercuri dimineață în dosarul Belina. De asemenea, aceasta a afirmat că ridicările de documente au avut loc de la autoritățile centrale.

„De dimineață au avut loc percheziții. S-au ridicat documente de la autoritățile centrale.”, a spus Maria Vasii, la sosire la sediul DNA.

 Reprezentanţii DNA efectuează o ridicare de documente miercuri, la Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, a declarat, pentru AGERPRES, și preşedintele CJ, Dănuţ Cristescu. 

Conform sursei citate, lucrătorii DNA au venit de dimineaţă la sediul Consiliului Judeţean, efectuând o ridicare de documente, în baza unei ordonanţe emisă de procuror. 

"Se ridică documente. Se caută anumite documente. Este o ordonanţă dată de procuror. La 16,30 se termină programul de lucru. După această oră, poate plăteşte DNA personalul", a declarat Dănuţ Cristescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

4 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

5 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…