A început DEFILAREA slugilor lui Dragnea la DNA! Shhaideh, AUDIATĂ. Percheziții la sediul CJ Teleorman

A început DEFILAREA slugilor lui Dragnea la DNA! Shhaideh, AUDIATĂ. Percheziții la sediul CJ Teleorman

A început defilarea slugilor lui Dragnea la DNA. Sunt zvonuri despre rețineri. Fostul șef al Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea, actual secretar de stat, a ajuns la DNA însoțit de avocat. El este pus sub acuzare în dosarul Belina, în care sunt vizați și doi miniștri ai Guvernului Tudose, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. La DNA a ajuns și vicepremierul Shhaideh.  Reprezentanţii DNA efectuează o ridicare de documente miercuri, la Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Dănuţ Cristescu. 

La audieri a intrat și fostul ministru de finanțe Eugen Teodorovici. Ca martor.

Dan Sova, audiat la DNA in dosarul Belina

Dan Sova s-a prezentat miercuri dupa-amiaza la DNA pentru a fi audiat in dosarul Belina. Sova nu a facut declaratii la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

"Îmi permiteți? Sunt citată la ora 14 şi trebuie să ajung.", le-a spus Shhaideh jurnaliștilor prezenți la sediul DNA.

 Sevil Shhaideh a fost audiată la DNA și pe 22 septembrie, într-un dosar ce vizează transferul din proprietatea publică a statului în cea a Consiliului Județean Teleorman a Brațului Pavel și a Insulei Belina. Atunci, un comunicat al DNA anunța că s-a început urmărirea penală față de vicepremier „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”.

Percheziții la sediul CJ Teleorman

Avocata Maria Vasii a anunțat, miercuri, la sediul DNA că au avut loc percheziții miercuri dimineață în dosarul Belina. De asemenea, aceasta a afirmat că ridicările de documente au avut loc de la autoritățile centrale.

„De dimineață au avut loc percheziții. S-au ridicat documente de la autoritățile centrale.”, a spus Maria Vasii, la sosire la sediul DNA.

 Reprezentanţii DNA efectuează o ridicare de documente miercuri, la Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, a declarat, pentru AGERPRES, și preşedintele CJ, Dănuţ Cristescu. 

Conform sursei citate, lucrătorii DNA au venit de dimineaţă la sediul Consiliului Judeţean, efectuând o ridicare de documente, în baza unei ordonanţe emisă de procuror. 

"Se ridică documente. Se caută anumite documente. Este o ordonanţă dată de procuror. La 16,30 se termină programul de lucru. După această oră, poate plăteşte DNA personalul", a declarat Dănuţ Cristescu.






Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro