A început DETONAREA PSD! Deputata Oana Silvia Vlăduca, de la Dâmbovița, fieful lui Țuțuianu, a plecat la Ponta!

A început DETONAREA PSD! Deputata Oana Silvia Vlăduca, de la Dâmbovița, fieful lui Țuțuianu, a plecat la Ponta!

A început DETONAREA PSD! Deputata Oana Silvia Vlăduca, de la Dâmbovița, fieful lui Țuțuianu, a plecat la Ponta! Deputatul Oana Silvia Vlăduca și-a anunțat vineri demisia din PSD și trecerea la Pro România, formațiunea lui Victor Ponta, acuzând, într-o postare pe Facebook, că ”partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast”, relatează G4Media.ro.

”Din păcate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii și-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast. În atare condiții, am avut de cumpănit cu privire la parcursul de urmat și AM HOTĂRÂT SĂ MĂ ALĂTUR LUI VICTOR PONTA ȘI PRO ROMÂNIA! Nu e deloc ușor să o iau de la capăt, dar sunt puternică și nu mă feresc de muncă. Așa am crescut de mică și așa am înaintat în viață”, a scris Vlăduca pe Facebook.

Joi seară, și deputatul Georgian Pop și-a anunțat demisia din PSD și înscrierea în Pro România: ”PSD a avut succese foarte mari pentru că a fost partidul oamenilor competenți. Faptul că suntem în februarie și nu avem încă un buget arată lipsa de competență. Foarte multe promovări n-au fost făcute pe principiul competenței. Eu sunt convins pro-european și pro-atlantist. Acolo e locul României. Nu pot pune face parte dintr-un proiect care pune sub semnul întrebării drumul european și atlantic al României. În PSD au fost și au rămas foarte mulți oameni competenți și de valoare, din păcate sunt complet marginalizați. Am constatat cu tristețe că nu pot fi schimbate în bine lucrurile din interior. Cine ia decizii în PSD? Dragnea, Vâlcov, Codrin Ștefănescu este noua conducere aleasă”.

Și fostul premier Mihai Tudose a anunțat marți pe Facebook că demisionează din PSD și că va activa în Pro România. El a acuzat conducerea PSD că a înlocuit agenda publică cu o agendă personală și că încercările de dezbatere internă a problemelor reale ale țării nu sunt luate în seamă.

Informație. Urmează DETONAREA PSD! 11 senatori și deputați DEMISIONEAZĂ zilele următoare în frunte cu Paul Stănescu și Marcel Ciolacu!

Senatorul Paul Stănescu, actualul președintel PSD Olt, va demisiona împreună cu alți 4 parlamentari de Olt! Iar deputatul Marcel Ciolacu va fi urmat de alți doi parlamentari. Conform surselor din PSD, se pare că Dragnea mai pierde un aliat important în zilele următoare.

În urma ultimelor plecări din PSD Dragnea nu pierde doar majoritatea din Camera Deputaților, dar este ca și debarcat de la șefia Camerei în sesiunea care va începe luni.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

5 VIDEO De văzut!