A intrat moartea-n șoșoci?/„Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în stare gravă”

A intrat moartea-n șoșoci?/„Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în stare gravă”

Catalin Berenghi, liderul Partidului DAC si unul dintre organizatorii mitingului anti-vaccinare din 2 octombrie din Capitala, anunta ca numerosi prieteni de-ai sai care au iesiti atunci in Piata Victoriei au decedat sau sunt in stare grava.

Printre cei aflati in stare grava este si un manifestant care a stat pe scena chiar langa Diana Sosoaca. „Prietenul nostru O, care a stat pe scena langa Diana Sosoaca, este cazut la pat in stare grava”, a mentionat Berenghi.

„PATRIOTII SI NATIONALISTII ROMANI SUNT SUB ASEDIU!

Multi dintre aceia care au fost in Piata Victoriei pe 2 octombrie au fost bolnavi sau si mai rau le mor prietenii apropiati sau chiar rude. Cineva in seara de 2 octombrie afirma faptul ca a simtit niste picaturi pe fata. Se lucreaza parapsihologic si dupa un plan bine instrumentat.

EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN

P.S. Stie cineva unde sunt structurile de forta care apara POPORUL ROMAN, sau sunt si ei partasi la GENOCID?”, a scris Berenghi pe Facebook.

Berenghi a enumerat mai multi „patrioti” care au participat la acel miting si care au decedat sau sunt in stare grava.

„-Duminica a fost omorat in spitalul de pneumonologie Narius Nasta, prietenul nostru Tano Dan Alexabru;
– Azi a fost gasit rece, un prieten al echipei, avea 41 de ani;
-Prietenul nostru Rafael, sufletul sectorului 5, inca se zbate sa traiasca, doctorii nu au explicatii medicale;
-Prietenul nostru D si sotia lui abia au scapat dupa ce au tusit cu sange;
Prietenul nostru O, care a stat pe scena langa Diana Sosoaca, este cazut la pat in stare grava;

-Ora 15:10. Am aflat de inca unu dintre noi care a participat la protestul din 2 oct si este in spital.
Am uitat de mine ????, toata familia mea, pe parte femeiasca este in spital sau la pat ( NU AU COVID!)”, a mentionat Berenghi.

Revista Romania Mare a confirmat decesul lui Tano Alexandru. „A plecat dintre noi scriitorul si jurnalistul Dan Alexandru Tano, rapus pe vastul camp de batalie cu moartea, in care a fost transformata Romania in aceasta ultima perioada”, anunta revista pe Facebook.

In urma cu trei saptamani, George Simion si Diana Sosoaca au organizat o manifestatie cu peste 15.000 de oameni in Capitala in care au protestat fata de introducerea certificatului verde. Protestatarii au strigat printre altele: „Demisia!”, „Libertate!”, „Rusine, rusine, rusine sa va fie!”., scrie aktual24.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa