A luat-o razna statul român?/Soțul Vioricăi Dăncilă a fost angajat consilier la Transgaz, companie controlată de statul român prin Secretariatul General al Guvernului!

A luat-o razna statul român?/Soțul Vioricăi Dăncilă a fost angajat consilier la Transgaz, companie controlată de statul român prin Secretariatul General al Guvernului!

Cristinel Dăncilă, soțul ex-premierului PSD Viorica Dăncilă, a fost angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat Transgaz. El a fost angajat în urma unui ”examen”, a declarat pentru G4Media.ro Ion Sterian, directorul general al Transgaz.

”Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate. Angajarea sa nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a mai spus Ion Sterian.

Cristinel Dăncilă a ocupat timp de 12 ani poziția de director în divizia Exploatare şi Producţie din OMV Petrom – sucursala Argeș. El a supervizat operaţiunile de extracţie a produselor petroliere ale OMV Petrom în judeţele Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

Compania națională Transgaz are mai mulți angajați foști ofițeri SRI sau de poliție și rude ale politicienilor, potrivit unei analize G4Media.ro realizate în martie 2020 pe baza unor surse deschise (declarații de avere și interese).

Citește integral pe economedia.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”