A murit actorul american Sam Shepard

A murit actorul american Sam Shepard

Actorul american Sam Shepard, cunoscut pentru mai multe roluri marcante pe marele ecran dar și ca dramaturg, a murit joi la vârsta de 73 de ani, a anunțat luni un purtător de cuvânt al familiei citat de ziarul american New York Times.

Contactat de AFP, agentul artistului a refuzat orice comentariu pe marginea decesului actorului care a fost nominalizat la un premiu Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin în 1984, pentru rolul Chuck Yeager din filmul "The Right Stuff".

Sam Shepard a câștigat premiul Pulitzer în 1979 pentru piesa sa "Buried Child". A avut o relație îndelungată cu actrița Jessica Lange, între 1982 și 2009.
Actorul și dramaturgul a murit la locuința sa din Kentucky joi, la 27 iulie, în urma complicațiilor unei boli de care suferea, scleroză laterală amiotrofică. Familia se afla împreună cu el la momentul morții.

"Familia cere să-i fie respectată intimitatea în acest moment dificil", a declarat purtătorul de cuvânt Chris Boneau, potrivit Hollywood Reporter.

Sam Shepard a apărut în 2015 în serialul "Bloodline" de pe Netflix în rolul lui Robert Rayburn, care a fost ultima sa apariție în fața camerei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul de afaceri Jaroslav Haščák, care deţine farmaciile Sensiblu / Dr. Max în România, a fost arestat pentru co…

2 VIDEO Judecați voi, nouă ne este scârbă...

3 Poliția din Belgia a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, car…

4 Medicii americani avertizează că efectele secundare ale vaccinurilor anti-covid „nu sunt neglijabile”

5 Ăsta este eurodeputatul ungur care a fugit pe geam la orgia sexuală de la Bruxelles și a rămas blocat. E din p…