A murit autorul romanului 'Forrest Gump', Winston Groom

A murit autorul romanului 'Forrest Gump', Winston Groom

Winston Groom, autorul romanului ''Forrest Gump'', care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks în rolul principal, a murit la vârsta de 77 de ani, relatează vineri agenţia DPA.

Romancierul american Winston Groom a decedat miercuri, în oraşul său natal Fairhope din statul Alabama, potrivit media americane care îl citează pe primarul localităţii, Karin Wilson.

''Nu am niciun detaliu pentru moment, dar a murit (miercuri) noaptea'', a declarat Karin Wilson pentru CNN. ''Suntem extrem de trişti la aflarea acestei veşti. El este, cu siguranţă, o prezenţă emblematică în acest loc'', a adăugat ea.

Potrivit site-ului local de ştiri AL.com, aspecte din viaţa lui Groom, cum ar fi faptul că a servit în Vietnam, se regăsesc în povestea personajului principal din romanul ''Forrest Gump'', publicat în 1986, transpus în film în 1994, cu Tom Hanks în rolul principal.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /