A murit episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, confirmat cu COVID-19/Avea 61 de ani

A murit episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, confirmat cu COVID-19/Avea 61 de ani

Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, confirmat cu COVID-19 la începutul lunii ianuarie, a murit. El avea 61 de ani.

Anunțul a fost făcut marți de Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla:

  • "Cu profundă durere sufletească, aducem la cunoștința tuturor credincioșilor greco-catolici și a tuturor românilor că azi, 12 ianuarie 2021, la ora 15:20, Preasfinția Sa Florentin CRIHĂLMEANU, Episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, s-a stins subit din viață la Mănăstirea Congregației Surorilor Maicii Domnului din Cluj-Napoca.
  • În ciuda faptului că starea sănătății Preasfinției Sale se ameliorase în urma infectării cu Covid-19 și se apropia de sfârșitul perioadei de carantinare, s-a confruntat cu o criză acută cardio-respiratorie. A fost chemată ambulanța, iar medicii au efectuat toate procedurile de resuscitare, dar, cu tot efortul depus, la ora 15:20 s-a constatat decesul".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…