A murit Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei ONLINE a lui Klaus Iohannis

A murit Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei ONLINE a lui Klaus Iohannis

Ioan Dan Niculescu, unul dintre coordonatorii campaniei online a președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014, a murit într-un accident rutier produs, aseară, pe DN2, la intrarea în localitatea Roşiori, comuna Vadu Moldovei, scrie Digi24.

Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un autoturism, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, potrivit Radio Iași.

Ioan Dan Niculescu, în vârstă de 38 de ani, din Iaşi, care conducea un VW Golf, circula pe DN2, în Vadu Moldovei, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la dreapta şi a derapat, intrând pe contrasens în coliziune cu autoutilitara.

Ioan Niculescu era director de creație la propria agenție de publicitate din Iași, pe care a înființat-o în urmă cu mai bine de un deceniu, iar în 2014 a reușit ceea ce unii numeau imposibilul în campania electorală: să adune pe pagina de Facebook a unuia dintre candidații la președinție, într-un timp record, sute de mii de like-uri.

S-a născut într-o familie de medici, era absolvent de Drept şi avea o experienţă de două decenii în creaţie. În campania prezidenţială online s-a ocupat de cele mai mici detalii ale paginii oficiale de Facebook a președintelui Iohannis. 

„Dacă toată lumea are o motivaţie comună şi înţelege de ce se scoală dimineaţa şi vine la birou... toată lumea lucrează pentru acelaşi lucru. Şi nu e vorba despre tine, niciodată, e vorba despre omul pentru care lucrezi”, a povestit el într-un interviu pentru Digi24.

Ioan Dan Niculescu a demonstrat ca mediul online nu este doar o sursă de informație, ci are și un rol mobilizator: „Era frica mai departe să nu fim noi dezamăgiţi de feedback-ul pe care l-am fi avut de la români. Dar am ales să le punem pe toate în paranteză şi pur şi simplu să nu ne fie frică, este un mind set pe care odată ce îl adopţi nu te mai poate opri nimic şi noi aveam nevoie să nu existe nimic care să ne poată opri”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina