A murit Screech, din serialul „Salvați de clopoțel”. Avea 44 de ani

A murit Screech, din serialul „Salvați de clopoțel”. Avea 44 de ani

Actorul american Dustin Diamond, cunoscut din serialul "Salvaţi de clopoţel/ Saved by the Bell", care fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu trei săptămâni, a murit la vârsta de 44 de ani, potrivit Variety.

Actorul, care l-a interpretat pe Samuel "Screech" Powers în popularul serial din anii 1990, fusese spitalizat.

"În tot acest timp, cancerul s-a răspândit rapid în corp. Singura consolare a fost că a durat puţin", a spus reprezentantul său. "Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să zacă cu dureri. Pentru asta, suntem recunoscători".

Serialul "Saved by the Bell" a avut patru sezoane, din 1989 până în 1993, şi urmărea povestea unui grup de prieteni la liceu şi pe directorul lor.

Diamond şi-a reluat rolul în continuările "Saved by the Bell: The New Class" şi "Saved by the Bell: The College Years" Dar nu a mai apărut în recentul serial. El a fost concurent la Celebrity Big Brother în 2013.

Diamond a fost căsătorit cu Jennifer Misner din 2009 până la despărţirea lor din 2013.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

5 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism