A murit și o judecătoare nevaccinată, sora procurorului Moța de la DNA

A murit și o judecătoare nevaccinată, sora procurorului Moța de la DNA

O judecătoare în vârstă de 54 de ani de la Secția Penală a Tribunalului Gorj a murit de Covid-19, după ce a ajuns în stare gravă la spital, scrie Gorj Online.

Judecătoarea Cristina Simona Moța a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, după ce a ignorat timp de câteva zile simptomele coronavirusului.

Magistratul a fost internat mai multe zile la Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a spitalului gorjean, dar n-a mai putut fi salvat, pentru că boala a evoluat rapid, iar plămânii îi erau afectați în proporție de peste 70%.

Judecătoarea Moța nu era vaccinată, iar la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj figurează cu comorbidități (boli periculoase).

Cristina Simona Moța era sora fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Moţa, care acum activează în structura centrală a Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Acesta s-a remarcat prin anchetele din dosare importante, atât la Târgu-Jiu, cât și la București.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria