A murit una dintre cele mai frumoase femei ale României, la doar 49 de ani

A murit una dintre cele mai frumoase femei ale României, la doar 49 de ani

Cătălina Isopescu, fost model celebru al anilor '90, a murit. Anunțul dispariției Cătălinei a fost făcut de iubitul ei, actorul Oltin Hurezeanu, fost concurent la Exatlon și primul român care a câștigat "Vrei sa fii miliardar".

Cătălina Isopescu, născută în 1972, fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu, decedat și el în septembrie 2020, s-a stins din viață, la nici un an după tatăl său. Vestea șocantă a fost anunțată de iubitul regretatei Cătălina, actorul Oltin Hurezeanu, iar ulterior mai multe persoane publice și-au exprimat regretul și condoleanțelele.

Cine a fost Cătălina Isopescu

Drumul în modă al Cătălinei Isopescu a fost un real succes, colaborând cu branduri celebre, la Munchen și Milano. În România, numele ei se leagă și de celebrul concurs Look of the Year, ediția din 1995 fiind câștigată chiar de Andreea Raicu. După ce a ieșit din modă, Cătălina Isopescu a intrat în afaceri, dezvoltând, alături de Costin Popescu, agenția de publicitate CAP, care a avut în portofoliu clienți importanți, după cum scrie adplayers.ro . Cătălina a fost căsătorită cu un fotograf german, cu care are un băiețel, Arthur

Jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu a scris extrem de emoționant despre dispariția Cătălinei. "Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri", a scris Irina Ionescu Homoriceanu pe Facebook .

Vestea a fost făcută publică de iubitul acesteia, Oltin Hurezeanu, și confirmată și de Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei Elle și fostă colegă de breaslă cu Cătălina ispopescu. "Mă uit, în lacrimi, la poze cu ea. A fost un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Îi sunt recunoscătoare din multe motive. Odihnește-te în pace, draga mea prietnă, Cătălina ispoescu", a scris și Roxana Voloșeniuc. Oltin Hurezeanu a avut puterea să scrie scurt și sfâșietor: "Ain't no sunshine when she's gone" (n.r. Soarele nu mai strălucește de când a plecat).

Mesajul Roxanei Voloșeniuc

Regizorul Dan Chișu i-a adus un omagiu Cătălinei, amintind că a fost protagonista unuia dintre primele videoclipuri filmate în România. Este vorba despre "Seducție", al trupei Direcția 5, lansat în 1993. Se pare că frumoasa brunetă a fost bolnavă de mai mult timp, însă nimeni nu se aștepta ca drumul ei să se oprească atât de repede, la nici un an de la dispariția celebrului ei tată.

Tatăl ei, Emanuel Isopescu, a murit anul trecut

Fostul prezentator Emanuel Isopescu a murit la 75 de ani, pe 2 septembrie 2020. În 2011, Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și acuza într-o postare pe Facebook că s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomială. Fost jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din Romania și s-a retras din activitate în 2011. Locuia retras în Tulcea, unde avea o pensiune, relatează Click.ro .




Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...