A născut SALTELISTA!

A născut SALTELISTA!

Saltelista a născut un băiețel, sâmbătă, în București. 

”Știți că la Polul Nord, dacă mergeți, o să întâlniți un fenomen extraordinar: soarele de la miezul nopții sau ziua polară. Dacă vremea e bună, soarele e văzut pe cer 24 de ore din 24. Cam așa au fost primele zile cu gămălia mea de copil. Nu au fost zi și noapte, doar zi. E sănătos, viguros, îl cheamă Noah! Iar eu învăț că pot iubi mai mult. ”, e primul mesaj al Alinei Gorghiu după naștere, ea postând și o primă fotografie. 

Pe 3 aprilie, Gorghiu spunea ca se contrazice cu sotul pe tema numelui, ea dorind un nume romanesc si ca se va duce cu bebelusul la partid.

„Am trecut prin toate variantele de nume, imi doresc un nume mai romanesc, nu ma inteleg cu sotul meu pe nume in acest moment, avem viziuni diferite si optiuni diferite. Nu mi-as dori sa il strige pe nume in clasa si sa se intoarca toti din generatia lui cand e strigat acel nume”, a declara atunci la ProTV liderul liberal.

„In Romania nu ar trebui sa-ti fie rusine deloc ca-ti cresti copilul si ca-l plimbi cu tine, inclusiv la sediul din Modrogan. O sa-l primeasca foarte bine colegii mei, sunt absolut convinsa”, mai spunea Alina Gorghiu.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro