A rămas fără portofel după o partidă de sex oral

A rămas fără portofel după o partidă de sex oral

Un ieşean a fost reclamat de o lucrătoare sexuală la serviciile căreia apelase că ar fi jefuit-o, folosind violenţa. Ceva adevăr era în afirmaţiile fetei, bărbatul însă doar şterpelindu-i portofelul cu încasările din acea zi.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 1 aprilie a anului trecut. Venit de la Coasta Măgurii, Ciprian Adăscăliţei se cazase la fostul hotel Conest. În seara respectivă, el a apelat la serviciile sexuale ale unei tinere, pe strada Moldovei, în apropierea Palas. Fata a reclamat că, după ce bărbatul a întreţinut relaţii sexuale orale contra cost cu ea, ar fi strâns-o de gât, ar fi aruncat-o pe patul din apartament şi i-ar fi sustras din geanta de pe noptieră portofelul în care avea actele de identitate şi suma de 1.000 de lei.

În cursul judecăţii, desfăşurate în faţa Judecătoriei, bărbatul a recunoscut furtul, dar a negat faptul că s-ar fi folosit de violenţă pentru a-şi însuşi banii.

Continuarea, în Ziarul de Iași.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro