A supraviețuit unei misiuni în Afganistan, dar a murit la în timpul pregătirilor pentru 1 Decembrie. Cine e militarul care a decedat la Alba Iulia

A supraviețuit unei misiuni în Afganistan, dar a murit la în timpul pregătirilor pentru 1 Decembrie. Cine e militarul care a decedat la Alba Iulia

Militarul care a murit în timpul pregătirilor pentru parada de 1 Decembrie, după ce s-a electrocutat, era mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA". Plutonierul Orosz Alexandru era angajat în M.Ap.N. din anul 2007, cu o misiune în Afganistan.

Plutonierul Orosz avea 33 de ani, era necăsătorit și avea un copil. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2007, cu o misiune în Afganistan, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naționale.

”Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la Ceremonia militară de 1 Decembrie, s-a electrocutat de la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară.

O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” cercetează cauzele producerii accidentului, fiind anunțat deja Parchetul Militar Cluj.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale, cea a Batalionului și colegii militarului își exprimă regretul pentru acest tragic accident și sunt alături de familia îndoliată”, arată comunicatul M.Ap.N.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...