A uitat să tragă frâna de mână/Șofer din Botoșani ucis de propria mașină

A uitat să tragă frâna de mână/Șofer din Botoșani ucis de propria mașină

Un bărbat din județul Botoșani a murit, sâmbătă seară, 16 octombrie, în urma unui accident neobișnuit. Acesta a fost călcat de propria mașină, pe care nu a asigurat-o când a coborât să deschidă poarta pentru a intra în curte.

Șoferul de 52 de ani se întorcea acasă, de la muncă, în localitatea Hudești. A oprit mașina de teren în fața casei și a coborât să deschidă poarta, însă a uitat să tragă frâna de mână.

Pentru că terenul se afla în pantă, autoturismul a pornit la vale, scrie botosaninews.ro .

Bărbatul s-a băgat în fața mașinii, încercând să o oprească, însă bolidul l-a aruncat în șanț, a trecut peste el și l-a strivit.

Martorii la tragedie au încercat să îl scoată sub mașină, dară nu au reușit, din cauza greutății acesteia și au sunat la 112.

La locul accidentului a ajuns o ambulanță de la Darabani, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale, șoferul nu a putut fi salvat.

Polițiștii și criminaliștii vor stabili toate circumstanțele producerii tragicului accident.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…