A uitat să tragă frâna de mână/Șofer din Botoșani ucis de propria mașină

A uitat să tragă frâna de mână/Șofer din Botoșani ucis de propria mașină

Un bărbat din județul Botoșani a murit, sâmbătă seară, 16 octombrie, în urma unui accident neobișnuit. Acesta a fost călcat de propria mașină, pe care nu a asigurat-o când a coborât să deschidă poarta pentru a intra în curte.

Șoferul de 52 de ani se întorcea acasă, de la muncă, în localitatea Hudești. A oprit mașina de teren în fața casei și a coborât să deschidă poarta, însă a uitat să tragă frâna de mână.

Pentru că terenul se afla în pantă, autoturismul a pornit la vale, scrie botosaninews.ro .

Bărbatul s-a băgat în fața mașinii, încercând să o oprească, însă bolidul l-a aruncat în șanț, a trecut peste el și l-a strivit.

Martorii la tragedie au încercat să îl scoată sub mașină, dară nu au reușit, din cauza greutății acesteia și au sunat la 112.

La locul accidentului a ajuns o ambulanță de la Darabani, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale, șoferul nu a putut fi salvat.

Polițiștii și criminaliștii vor stabili toate circumstanțele producerii tragicului accident.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”