„A vrut să cumpere bikini, dar mi-a golit contul”/O stripperiță româncă l-a lăsat falit pe un client

„A vrut să cumpere bikini, dar mi-a golit contul”/O stripperiță româncă l-a lăsat falit pe un client

O stripperiță româncă, în vârstă de 19 ani, l-a lăsat falit pe un client, în vârstă de 35 de ani, în Piacenza, regiunea Emilia-Romagna, Italia.

Bărbatul i-a împrumutat cardul și i-a spus codul PIN româncei după ce aceasta i-a cerut niște bani să-și cumpere bikini. În câteva ore, clientul româncei și-a găsit contul curent aproape de zero.

„A vrut să cumpere bikini, dar mi-a golit contul”, a explicat victima în instanță, unde a ajuns acum povestea care datează din 2017.

Stripperița româncă, în doar câteva ore, ar fi făcut „șapte plăți la centre comerciale, magazine de îmbrăcăminte și sandwich-uri pentru câteva sute de euro”.

„De obicei nu merg în acele locuri”

Bărbatul, care a explicat că a întâlnit-o pe româncă într-un loc în care mersese doar de 3 sau 4 ori, s-a simțit obligat să se justifice în fața magistraților: „De obicei nu merg în acele locuri”.

„Ne-am întâlnit de câteva ori, de două sau trei ori, în afara clubului în care a lucrat. Într-unul dintre aceste momente am însoțit-o la aeroport pentru că trebuia să meargă la București pentru a susține un examen universitar.

După ce i-a împrumutat banii pentru călătorie, el i-a dat direct cardul pentru bikini.

Acum românca este judecată, scrie stiridiaspora.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale