Accesul la evenimentele-pilot derulate în interior - permis doar persoanelor vaccinate; masca - obligatorie

Accesul la evenimentele-pilot derulate în interior - permis doar persoanelor vaccinate; masca - obligatorie

Accesul la evenimentele-pilot organizate în interior, vineri şi sâmbătă, de instituţiile din subordinea Ministerul Culturii va fi asigurat doar persoanelor vaccinate, cu un grad de ocupare a sălii de 75% şi cu purtarea obligatorie a măştii de protecţie.

"Condiţiile de participare a publicului la evenimentele derulate în interior ce vor avea loc la Opera Naţională Bucureşti (vineri, 14 mai), la Teatrul Naţional Bucureşti (15 mai) şi Opera Naţională Română Cluj-Napoca (15 mai) au fost aprobate cu anumite amendamente de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Astfel, accesul va fi asigurat doar persoanelor vaccinate, cu un grad de ocupare a sălii de 75% şi cu purtarea obligatorie a măştii de protecţie", precizează Ministerul Culturii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?