Accident bizar pe câmpul de luptă. Momentul în care un soldat rus se aruncă în faţa unei bombe VIDEO

Accident bizar pe câmpul de luptă. Momentul în care un soldat rus se aruncă în faţa unei bombe VIDEO

Un nou videoclip şocant, care îi are drept protagonişti pe militarii ruşi, a devenit viral pe reţelele de socializare. Filmarea surprinde un accident de-a dreptul bizar: momentul în care un soldat de aruncă direct în faţa unei bombe, lansată din dronă. Nu este prima situaţie de acest fel.

Soldaţii ruşi, suprinşi de o bombă FOTO Captură de ecran Twitter

Pe înregistrarea, ajunsă virală pe Twitter, sunt surprinşi de la înălţime doi soldaţi ruşi, în timpul unui atac cu bombe lansate din dronă , de către militarii ucraineni. Iniţial, la căderea primei bombe, soldaţii nu au niciun fel de reacţie. Rămân pe loc, la ceva distanţă de locul exploziei.

Un soldat rus merge direct pe traiectoria bombei

Bizarul situaţiei constă în faptul că, la scurt timp, ambii pornesc la pas exact către locul în care căzuse bomba. Acela este momentul în care ucrainenii lansează şi cea de-a doua bombă, întocmai pe aceeaşi traiectorie. De această dată, exlozia are loc extrem de aproape de unul dintre soldaţii ruşi, care este imediat doborât la pământ. Luat prin surprindere, camaradul său rămâne în picioare, pe loc, preţ de câteva clipe. Abia după ce îşi revine din şoc de pune târâş şi se întoarce să verifice dacă celălalt soldat supravieţuit sau nu impactului.

Numeroase atacuri cu drone

În aproape un an de la începerea războiului dintre Rusia şi Ucraina , atacurile cu muniții improvizate sau grenade lansate din dronă ale ucrainenilor au fost tot mai frecvente, dar se pare că militarii Moscovei încă nu au conştientizat pericolul acestora. Recent, o altă înregistrare asemănătoare a fost postată pe reţelele de socializare. Imaginile ilustrau un grup de soldați ruși care își abandonează rapid buncărul improvizat și o iau la fugă, după ce o grenadă lansată din dronă cade în fața lor, nici măcar direct asupra poziției pe care o aveau.

De asemenea, de-a lungul lunilor de război au fost surprinse mai multe situaţii în care militarii ruşi au acţionat complet lipsit de tact: de la intrarea în plin într-un câmp de mine deși acesta este clar vizibil pe șosea, la „rașchetarea” lor de către un tanc de la care așteptau salvarea. Internauţii au făcut numeroase glume cum că astfel de accidente ar fi avut loc pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...