Accident cu 10 răniți la limita județelor Hunedoara și Caraș-Severin; un microbuz a intrat în coliziune cu un TIR

Accident cu 10 răniți la limita județelor Hunedoara și Caraș-Severin; un microbuz a intrat în coliziune cu un TIR

Cel puțin 10 persoane au fost rănite într-un accident de circulație care a avut loc vineri pe DN 68 A, la granița județelor Hunedoara și Caraș-Severin, pe raza localității Zeicani, după ce un microbuz de călători a intrat în coliziune cu un autocamion TIR.

Din primele informații, nu au fost semnalate persoane decedate, însă șoferul microbuzului de călători a rămas încarcerat și va fi nevoie de intervenția unui echipaj specializat pentru a-l scoate afară din vehicul.

'Din cauza complexității situației a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au fost deplasate nouă ambulanțe — de la SMURD și serviciile județene de ambulanță Hunedoara și Caraș-Severin, o mașină de descarcerare grea, o autospecială de descarcerare mixtă și un post medical avansat', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Circulația în zonă este restricționată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante