Accident cu trei morți provocat de un tânăr care a vrut să se sinucidă și a intrat cu mașina pe contrasens, în Dolj

Accident cu trei morți provocat de un tânăr care a vrut să se sinucidă și a intrat cu mașina pe contrasens, în Dolj

Un tânăr de 25 de ani din Dolj a provocat un accident rutier în care și-au pierdut viața două persoane, printre care şi o fetiţă de 6 ani. Tânărul a murit și el, iar polițiștii spun că ar fi vrut să se sinucidă, intrând cu mașina pe contrasens.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţa, pe Centura de Nord a Craiovei, potrivit Agerpres.

Tânărul de 25 de ani, care conducea un autoturism pe DN 65F, a pătruns pe contrasens, lovind frontal un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

În urma accidentului, cei doi șoferi şi o fetiță de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital. Femeia şi fetița erau din Motru şi se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

"Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă (marţi dimineaţă n.r.), poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează sa fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând sa fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat", au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria