Accident grav în Maramureș între o mașină și un camion: Trei persoane, printre care și un copil, au murit. Alți doi adulți și un copil sunt în stare gravă la spital




Accident grav în Maramureș între o mașină și un camion: Trei persoane, printre care și un copil, au murit. Alți doi adulți și un copil sunt în stare gravă la spital

Trei persoane, printre care si un copil, au decedat in urma unui accident rutier, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un camion care circula din sens opus, in noaptea de marti spre miercuri, pe DE 58, in Pasul Mesteacan, potrivit dispeceratului ISU Maramures, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, in autovehicul se aflau cinci persoane adulte si doi copii.

ISU Maramures a informat ca, in urma accidentului, cele sapte victime au ramas incarcerate din cauza impactului puternic, iar echipajele de pompieri si SMURD aflate la locul accidentului au scos din caroseria masinii doi adulti decedati si un copil decedat.

Alti doi adulti si un alt copil au fost transportati pentru ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Baia Mare, iar o persoana adulta a refuzat transportul spre spital, motivand ca se simte bine.

Potrivit unor surse din cadrul unitatii medicale, starea de sanatate a persoanelor internate in urma accidentului este grava, acestea suferind multiple traumatisme.

Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florentina Metes, a precizat ca accidentul s-a produs cel mai probabil pe fondul oboselii si neadaptarii vitezei la conditiile de drum, DE 58 fiind un drum cu multe serpentine la trecerea prin Pasul Mesteacan.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”