Accident grav: o autobasculantă cu pietriş s-a răsturnat peste mai mulţi pietoni la Salonta. Surse: mai multe persoane au muri

Accident grav: o autobasculantă cu pietriş s-a răsturnat peste mai mulţi pietoni la Salonta. Surse: mai multe persoane au muri

 Accident grav la ieşirea din oraşul bihorean Salonta. O autobasculantă cu pietriş s-a răsturnat peste mai mulţi pietoni care se aflau pe marginea drumului. Potrivit unor surse, mai multe persoane ar fi decedat, printre acestea chiar şi un bebeluş.

Din primele informaţii, deocamdată, nu se cunoaşte numărul victimelor, la faţa locului fiind echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Salonta şi Oradea, care au solicitat şi elicopterul SMURD, precum şi echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 795, pe strada Tincii din municipiul Salonta. Poliţiştii rutieri efectuează cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. Şoferul autobasculantei şi pasagera sa au suferit diferite contuzii, fiind preluaţi şi transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Oradea.

Traficul în zonă nu a fost blocat, circulaţia fiind dirijată pe un singur fir.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”