Accident groaznic produs de un român drogat și băut în Italia. Un tânăr și-a pierdut viața VIDEO

Accident groaznic produs de un român drogat și băut în Italia. Un tânăr și-a pierdut viața VIDEO

Manuel, un tânăr italian în vârstă de 36 de ani, a murit în urma unui groaznic accident de circulație produs în seara zilei de sâmbătă, 28 ianuarie, în orașul italian Terni, regiunea Umbria, din vina unui român care se afla sub efectul drogurilor.

Mașina Alfa Romeo condusă de șoferul român s-a izbit puternic de autoturismul Smart în care se afla Manuel Galeazzi. În urma impactului , tânărul italian a a fost aruncat din mașină și a murit pe loc, iar mașina românul a luat foc. Manuel Galeazzi era tatăl unei fetițe în vârstă de șase ani. Victima avea 36 de ani și lucra la benzinăria Montefranco

Tâăprul italian a murit pe loc Foto: Captură Video

Românul care este vinovat de producerea tragediei are vârsta de 24 de ani și a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de oamenii legii după câteva ore. Deși răni, acesta a fugit pe câmpurile din zonă, conform publicației Corriere Adriatico. Acesta a fost capturat de carabinieri și se află internat sub pază la spitalul Santa Maria di Terni.

Este acuzat de omucidere rutieră

În urma analizelor, românul a ieșit pozitiv la consumul de alcool, rezultatul fiind de 0,7 g/l, după aproximativ 7 ore de la accident. În plus, tânărul de 24 de ani a fost testat pozitiv și pentru metaboliți de cocaină.

Infracțiunea de care este acuzat este de omucidere rutieră.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...