Accident într-un parc de atracții din Ohio: Un mort și șapte răniți

Accident într-un parc de atracții din Ohio: Un mort și șapte răniți

Un accident survenit în parcul de atracții Ohio State Fair din SUA s-a soldat cu moartea unei persoane și șapte răniți, au informat autoritățile locale citate joi de EFE.

Accidentul a avut loc miercuri seară când unul din brațele mecanismului 'Fire Ball' a cedat și i-a aruncat în aer pe ocupanții banchetei.

Guvernatorul de Ohio, John Kasich, a dispus închiderea tuturor mașinăriilor din parcul de atracție pentru inspectarea lor după tragicul accident.
Mașinăria intitulată 'Fire Ball' ('Bola de fuego') are forma unui pendul la extremitățile căruia se așează persoanele în configurație circulară care sunt balansate de-o parte și de alta, în timp ce învârt în jurul lor 360 de grade.

Potrivit clipului accidentului, care a fost retras de la vizionare, o porțiune din configurația circulară s-a desprins în timpul balansărilor.
Victima este un tânăr care a zburat de pe banchetă la 15 metri de mecanism, în timp ce trei persoane au fost internate în stare gravă iar alte patru au suferit leziuni.

Accidentul a avut loc în ziua de inaugurare a parcului de atracție, situat în orașul Columbus și care urma să fie deschis până în data de 6 august.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....