Accident pe A2, cu o victimă încarcerată

Accident pe A2, cu o victimă încarcerată

Bărbatul care a rămas încarcerat în urma accidentului rutier ce a avut loc sâmbătă pe autostrada A2 a fost scos dintre fiarele contorsionate de echipele de salvare, a anunțat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Sursa foto: Facebook.com

Persoana care a fost descarcerată este în stare conștientă, stabilă.

Potrivit sursei citate, la operațiunea de salvare au fost utilizate perne pneumatice pentru a se realiza accesul sub cabina tirului răsturnată peste autoturism.

Un accident rutier s-a produs sâmbătă pe autostrada A2, la kilometrul 34, unde un TIR care venea dinspre Constanța a intrat pe contrasens și s-a răsturnat peste un autoturism. Purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, a informat că un bărbat a rămas încarcerat în urma impactului. O altă persoană a fost rănită și prezintă escoriații, fiind în stare conștientă.

Potrivit sursei citate, cabina tirului, care transporta grâu ambalat în saci, s-a răsturnat peste autoturism.

La locul accidentului au fost trimise două autospeciale de stingere, un detașament special de salvatori cu o autospecială de descarcerare grea și două ambulanțe SMURD. De asemenea, a fost trimis și un elicopter SMURD.

Circulația pe sensul către Constanța al autostrăzii A2 a fost întreruptă în zona localității Fundulea, județul Călărași. Pe sensul de mers către București, traficul se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă, iar pe sensul către Constanța, circulația este întreruptă, polițiștii rutieri deviind autovehiculele pe drumul vechi, a informat Centrul Infotrafic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...