Această formă de PROSTIE este deputată PSD! Ea știe că forma de guvernământ a României este „a PSD-ului”

Această formă de PROSTIE este deputată PSD! Ea știe că forma de guvernământ a României este „a PSD-ului”

Forma de prostie din imagine este deputată PSD. Nu știe ce formă de guvernământ are România! Ea crede că forma de guvernământ a României este „a PSD-ului”! Și spune în CV că este licențiată în drept! Proastei ăsteia ar trebui să i se retragă diploma!

Mai multi parlamentari au fost intrebati de reporterii Antena 3 ce forma de guvernamant are Romania. Raspunsurile au fost diverse, de la "parlamentara", la "republica parlamentara", "prezidentiala" sau "cum vrea fiecare".

Dar de departe cea care a atras cel mai mult atentia a fost deputata PSD Rodica Tudorița Boboc, care a uimit prin raspunsul oferit. Practic, individa habar n-a avut despre ce-o întreabă oamenii ăia!

Iata discutia dintre deputat si reporter:

Reporter: "Ce forma de guvernamant are Romania?"
Rodica Tudorita Boboc: "Cum ce forma de guvernamant?"

Reporter: "E o intrebare simpla, ce forma de guvernamant are Romania?"
Rodica Tudorita Boboc: "A Partidului Social Democrat".

Un alt parlamentar i-a reprosat jurnalistului ca ii adreseaza astfel de intrebari pentru a-i prinde in capcana si ca ii va raspunde "maine".

Mai este necesar să facem precizarea că proasta de la PSD a fost prinsă de evenimentele din decembrie 1989 băgătoare de seamă la Ocolul Silvic Odobești. Și, după 1990 a fost „profesoară” de cultură civică! Bineînțeles, ca la mai toți pesediștii aflați acum în Parlament sau în Guvern, palmaresul educațional s-a îmbogățit odată cu avansarea în partid și în funcții de partid...

Mai mult ca sigur, pentru ea președintele României este Marian Oprișan...




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...