Această știre este pentru TREPANAȚII BĂSIȘTI

Liviu Robert Neagu, fost secretar general ajunct al Guvernului - numit de Victor Ponta in 2014 - pana in 30 iunie cand a fost eliberat din functie de Dacian Ciolos, despre care presa scrie ca a fost ofiter SRI timp de 10 ani si ca este un apropiat al lui Dan Diaconescu dar si al lui Liviu Dragnea, a fost numit secretar general adjunct al PMP, pastrandu-si functia pe care o avea in UNPR, in urma fuziunii prin absorbtie.

Neagu, in varsta de 41 de ani, s-a inscris in PP-DD in 2011 si a ajuns in UNPR dupa ce aceste doua partide au fuzionat, in 2015. El ocupa acum una dintre cele trei functii de secretar general adjunct al noului PMP condus de Traian Basescu, potrivit paginii online a partidului, alaturi de Rizia Tudorache si Stefan Burlacu.

Partidul are un singur secretar general, in persoana lui Dorel Onaca.

Presa locala a scris ca firma de paza a lui Neagu, Valahia Guard Security SRL, a asigurat protectia lui Dan Diaconescu.

Site-ul PressOne.ro scria in urma cu patru luni ca Neagu a vandut Ministerului Comunicatiilor, de cand e in functie, rafturi si dulapuri in valoare de peste 100.000 de lei. Informatiile referitoare la contractele incheiate in 2014 si 2015 intre Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) si firma VGS Art Design SRL, detinuta de Neagu, apar atat in declaratia de interese a acestuia, depusa in iunie 2015, cat si in lista achizitiilor publice ale MCSI.

Neagu a ajuns in Guvern in 2014 dupa ce PP-DD a semnat un protocol cu PSD inainte alegerilor prezidentiale. El a fost numit de Victor Ponta, cel care a afirmat ca pe Neagu il recomanda "vocea si talentul", desi premierul declara, initial, ca nu este vorba despre intrarea PPDD in Guvern.

Potrivit Adevarul, Neagu a lucrat vreme de 10 ani ca ofiter in cadrul SRI, in cadrul departamentul Contraspionaj Protectia Informatiilor Clasificate, apoi a intrat in afaceri. El este originar din Alexandria, iar presa locala a scris ca Neagu a fost sustinut de catre Liviu Dragnea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din exit-poll-uri / Marian Oprișan pierde șefia CJ Vrancea în favoarea PNL! Situație critică la Neamț, …

2 LIVE Alegeri locale 2020 / Prezență la vot de 41,48% la ora 19. În București - 31.86% / Trei județe trec de 50%

3 HARTĂ Ce partide au câștigat șefia Consiliilor Județene

4 Priviți cum arată Gâdea... Pieleanu anunță 5 surprize la București!

5 Situația în exit-poll-uri la ora 16.30: PNL va înregistra un scor național fără precedent! Nicușor Dan-41%, Fi…