Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costanda! Țugui primește 12.000 de euro/zi penalizări!

Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costanda! Țugui primește 12.000 de euro/zi penalizări!

Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costanda! Țugui primește 12.000 de euro/zi penalizări! Amănuntul a fost dezvăluit marți seara, la B1 TV de către viceprimarul Bădulescu!

Conform lumeapolitica.ro , Ion Matei Țugui este un politician născut la data de 13 august 1987 care a intrat în anul 2016 în Consiliul General al Municipiului București din partea Uniunii Salvați Bucureștiul. La data
candidaturii Țugui deținea un teren de 140 mp și o casă de 100 mp în Brașov, precum și un teren agricol de 6,5 hectare în Giurgiu. El avea conturi cu 16000 de lei și 50000 de euro și încasase 30000 de lei de la Adecco România, o companie multinațională de recrutare a forței de muncă.
Din punct de vedere politic, Matei Țugui era, la data candidaturii, președinte al USB Sector 4. De altfel, el a candidat și pentru o funcție în Consiliul Local al Sectorului 4, dar a ales funcția din CGMB.

După un an de activitate politică, Ion Matei Țugui a găsit mai mult timp pentru activitate profesională. În 2017 el a declarat venituri încasate de la Adecco, Oracle România și de la Postcard Projects din Pitești, o firmă la care deține și 15% din părțile sociale. El a intrat în firmă în 2016 când a primit 15% din părțile sociale de la Marin Dana Alexandra. În 2016 firma a înregistrat un rulaj de 32000 de lei, iar un an mai târziu, volumul afacerilor a scăzut la jumătate.

Matei Țugui este absolvent al Colegiului German Goethe și al Școlii Naționale de Stiințe Politice și Administrative. El este fiul lui Florențiu și Doina Țugui. Interesant este faptul că tatăl politicianului apare, de aceiași parte a baricadei, în procesul în care controversatul afacerist Costică Costanda încerca să pună mâna pe Parcul Bordei din București. De asemenea, Florențiu Țugui a încercat să retrocedeze mai multe terenuri de la Primăria București și RAAPPS. În 1991, Florențiu Țugui era numit director al Administrației Domeniului Public Sector 4.

Ion Matei Țugui a reușit să oblige în instanță Primăria Generală să-i pună la dispoziție rapoartele de control şi notele de informare întocmite de Corpul de Control al Primarului General, în perioada 2016-2018, cu privire la Administrația Fondului Imobiliar.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa