Acesta este doar preambulul... Spectacolul, la interior...

Acesta este doar preambulul... Spectacolul, la interior...

Andrea Bulgaria, așa cum este cunoscută pe rețelele de socializare, s-a fotografiat extrem de sexy la malul mării. Ea a renunțat complet la haine și a apărut în fața fanilor fără lenjerie intimă!
Andrea este tânăra care a apărut în nenumărate rânduri alături de compozitorul și artistul Cristi Ioniță. Aceasta nu s-a mai afișat de mult timp în spațiul public, însă atunci când a făcut-o și-a impresionat fanii. Blondina s-a fotografiat complet dezbrăcată la malul mării, iar oamenii de pe rețelele de socializare i-au lăsat o mulțime de mesaje.

„Cum ar putea fi asta?”, a fost mesajul postat de Andrea Bulgaria, alături de fotografia extrem de sexy.

Nu este pentru prima dată când tânăra se afișează extrem de sexy pe rețelele de socializare. Aceasta s-a pozat în nenumărate rânduri în costum de baie, iar comentariile nu au ezitat să apară.

Sursă foto Andrea Bulgaria/Instagram

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska