Acesta este PSD, oameni buni! Știți ce face doamna? Șterge numele lui Mihai Tudose...

Acesta este PSD, oameni buni! Știți ce face doamna? Șterge numele lui Mihai Tudose...

Acesta este PSD, oameni buni! Știți ce face doamna? Șterge numele lui Mihai Tudose... Se spune ca cele mai bune imagini sunt cele care nu mai au nevoie de niciun comentariu, totusi vom spune cateva cuvinte despre fotografia realizata la o zi dupa ce fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD, alaturandu-se ProRomania, partid condus de Victor Ponta, relatează debraila.ro.

Cocotata pe o scara metalica, o femeie acopera cu o carioca de culoare rosie numele lui Tudose, scris cu litere albe pe pancarta rosie de la intrarea in sediul Organizatiei Judetene PSD. Pe bucata de tabla stau scrise numele parlamentarilor social-democrati, care, de altfel, au cabinetele in cladirea de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

Dupa ce femeia din imagine si-a facut datoria, pe pancarta au ramas doar numele senatorului Ion Rotaru si al deputatului Nicu Nita, tinand cont ca si numele deputatului Emilia Meirosu a disparut anul trecut, cand a demisionat din PSD si s-a alaturat tot ProRomania.

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat, marti, ca a demisionat din PSD, descriindu-si gestul ca fiind „una dintre cele mai grele decizii”. Intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, parlamentarul brailean a acuzat „o parte din actuala echipa de conducere” a PSD ca „a inlocuit agenda publica cu agende personale”, facand trimitere si la incercarile lui Liviu Dragnea de a subordona justitia politicului.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!