Acestea sunt jocurile de cazinou preferate ale fotbaliștilor

Acestea sunt jocurile de cazinou preferate ale fotbaliștilor

Fotbaliștii nu au voie să parieze pe sportul pe care îl practică, dar asta nu înseamnă că le este interzis să se relaxeze practicând jocuri de noroc. Mulți sportivi și foști sportivi din România și din străinătate au ca hobby jocurile de cazinou, unele dintre starurile internaționale fiind chiar ambasadori ai unor branduri de top.

Mario Balotelli i-a donat tot câștigul la ruletă unui om fără adăpost

Majoritatea fotbaliștilor preferă să joace la ruletă, pentru că este cel mai simplu joc de cazino. Spre deosebire de jocurile de cărți, la ruletă nu este nevoie de îndemânare, ci numai de noroc. Un pariu pe culoare sau pe par/impar dublează investiția, iar jucătorii de fotbal își permit să joace pe mize mai mari decât oamenii „de rând”.

Fostul internațional englez David Beckham, actualmente proprietarul clubului pentru care a semnat Lionel Messi, Inter Miami, a fost văzut de mai multe ori în „The Venetian”, un cazinou din Las Vegas, unde a jucat la ruletă. De asemenea, Mario Balotelli excentricul atacant italian, a avut multe seri norocoase. Odată, i-a dat toți banii unui om fără adăpost întâlnit la ieșirea din cazinou.

Ce joacă Messi și Ronaldo

Blackjack-ul este unul dintre jocurile de masă în care joci direct împotriva casei, nu împotriva altor jucători. Regula este să bați dealerul, adică să faci maxim 21 de puncte, iar el să aibă un punctaj mai mic. Lionel Messi, unul dintre cei mai inteligenți și cei mai mari jucători din istoria fotbalului, joacă blackjack ocazional, iar surse din lumea cazinourilor spun că o face foarte bine.

Sloturile domină oferta oricărui cazino, de la cele terestre la cele online. Unul dintre avantajele lor este că acoperă orice tematică la care te-ai putea gândi, pentru că sunt mii și mii. Ca să joci la păcănele nu trebuie să ai nicio abilitate, ci doar să îți dozezi corect bugetul.

Dacă te conectezi la un server când nu sunt meciuri în Arabia Saudită, ai șanse să joci același slot ca și Cristiano Ronaldo, cel care își dispută cu Messi titlul de cel mai bun fotbalist în activitate. CR7 Joacă frecvent în cazinourile online, mai ales când călătorește pe distanțe lungi. Pasionat de păcănele este și Daniel Sturridge, fostul star al lui Liverpool.

Neymar jr. să comportă ca un jucător profesionist

Nu este deloc surprinzător faptul că jucătorilor de fotbal le place să joace Poker, în special varianta Texas Hold'em, care poate fi găsită și în cunoscutul cazinou Mr Bit. Unul dintre cei mai de succes jucători atât în ​​fotbal, cât și în jocul de poker, Pique, a spus odată, într-un interviu, că jocul de poker și fotbalul îi dau sentimente similare.

Neymar Jr, celebrul brazilian, a demonstrat în numeroase rânduri că este talentat și la poker. Abilitățile lui îl apropie de nivelul profesioniștilor. Foarte probabil, după ce își va pune ghetele în cui, atacantul lui PSG va dedica mai mult timp acestui joc. Până acum, a terminat pe podium în mai multe turnee importante și a obținut contracte comerciale cu platforme de poker, prin care și-a rotunjit veniturile înregistrate din profesia de bază. Alți fotbaliști celebri conectați la lumea pokerului sunt Gianluigi Buffon și Andriy Shevchenko.

Baccaratul este cel mai complex dintre jocurile de masă, din punctul de vedere al regulilor. Nu este la fel de răspândit și popular ca alte jocuri de cazinou, dar este considerat jocul elitelor. Jucătorii buni de poker au de obicei succes și în Baccarat. Fostul atacant englez David Bentley, care a evoluat pentru mai multe cluburi din Premier League, precum Tottenham Hotspur sau Blackburn Rovers, a fost deosebit de bun la acest joc.

Unii oameni au noroc pe toate planurile...


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?