Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioarele

Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioarele

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, pe raza comunei Suceviţa, din judeţul Suceava. Daniel Bodnar era pasager în maşina condusă de prietenul său Dani Ghinghilschi, scrie Adevărul.

Surse din Poliţie spun că accidentul rutier s-a produs la două ore după miezul nopţii, pe raza comunei Suceviţa. 

Şoferul ar fi circulat cu viteză şi ar fi pierdut controlul asupra maşinii. Autoturismul a lovit un gard şi apoi s-a răsturnat într-un şanţ. 

Şoferul Dani Ghinghiloschi în vârstă de 24 de ani a fost cel care a sunat la 112. Era policontuzionat, spun surse medicale.

Dani şi cu Daniel au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, medicul urgentist Dan Teodorovici a declarat că Daniel a suferit „o fractură de coloană lombară, paraplegie şi fractură complexă la o gleznă”. Victima nu îşi simte picioarele, iar medicii care l-au examinat spun că ar putea să rămână paralizat.

Daniel a fost transferat ulterior la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Daniel Bodnar este cel mai cunoscut activist din judeţul Suceava. În ultimul an a fost atacat în repetate rânduri de hoţii de lemne. Tocmai din această cauză susţinătorilor săi cred că accidentul a fost provocat de factori externi,  deşi nu există nicio dovadă în acest sens. 

„Doamne, sperăm să nu fie aşa grav dar mai ales sperăm să nu fie ceea ce gândim cu toţii un accident premeditat . Dumnezeu să l ajute să depăşească acest moment , sănătate îi doresc din toată inima!”, a comentat Elena Strugariu la o postere pe Facebook. 

„Pe bune? Chiar asa o naţie de criminali? Era evident că i se va orchestra ceva mai ales că a arătat cât de implicate sunt organele de control. Acum să ne rugăm să nu fi luat ceva Covid de la Suceava şi să facă complicaţii.

După ce a fost atacat de hoţii de lemne, Daniel Bodnar şi-a trimis soţia şi fetiţa în Austria ca să le protejeze.  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

3 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

4 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

5 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism