Actorul Claudiu Bleonț a pierdut alegerile pentru primăria comunei clujene Beliș, în fața actualului primar, condamnat definitiv în urmă cu câteva zile

Actorul Claudiu Bleonț a pierdut alegerile pentru primăria comunei clujene Beliș, în fața actualului primar, condamnat definitiv în urmă cu câteva zile

Cunoscutul actor Claudiu Bleonț, care a candidat din partea PNL la primăria comunei clujene de munte Beliș, a reușit să convingă doar 154 de persoane să-l voteze pentru funcția de edil. De două ori mai multe voturi a primit actualul primar, Viorel Matiș (PSD), condamnat definitiv în urmă cu câteva zile, pentru dare de mită, scrie ActualdeCluj.ro.

Bleonț a candidat pe listele PNL dar a reușit să obțină doar 154 de voturi de la alegătorii din Beliș, în condițiile în care la urne s-au prezentat 841 persoane, o prezență la vot de 73%, căci pe listele electorale sunt înscriși 1.182 cetățeni.

Deocamdată nu este clar ce se va întâmpla cu fotoliul de primar în Beliș, căci actualul primar, și cel care a fost votat pentru încă un mandat, a fost condamnat definitiv în urmă cu câteva zile de instanța Curții de Apel Cluj, pentru dare de mită.

Citește integral pe ActualdeCluj.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 O crimă politică premeditată

3 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

4 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

5 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…