Actorul Ion Dichiseanu va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Belu

Actorul Ion Dichiseanu va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Belu

Actorul Ion Dichiseanu va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Belu, la ora 12,00, potrivit unei informări a Teatrului Nottara.

Sicriul cu trupul actorului, acoperit cu steagul României, a fost depus vineri în foaierul Teatrului Nottara, unde va rămâne până sâmbătă, la ora 10,00.

Maşina mortuară cu care a fost adus trupul neînsufleţit a fost condusă de o femeie, aceasta fiind una dintre dorinţele lui Ion Dichiseanu.

În foaierul Teatrului Nottara au fost prezente fosta soţie a actorului Simona Florescu, fiica acestuia, Ioana, şi nepoata.

Zeci de admiratori ai marelui actor au venit la Teatrul Nottara pentru a-i aduce un ultim omagiu. Printre aceştia s-au numărat actorii Valentin Teodosiu, Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Răzvan Bănică, fosta gimnastă Sandra Izbaşa, cântăreţul Paul Surugiu - Fuego.

Ion Dichiseanu, care a murit joi la Spitalul Floreasca, va fi înmormântat cu onoruri militare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani