Actorul Jamie Foxx a ieşit din spital după o „complicaţie medicală". Anunțul făcut de fiica vedetei

Actorul Jamie Foxx a ieşit din spital după o „complicaţie medicală". Anunțul făcut de fiica vedetei

Actorul american Jamie Foxx a fost externat din spital şi se recuperează după o „complicaţie medicală", au anunţat vineri fiica şi agentul său, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Jamie Foxx și fiica sa. FOTO Instagram

Vedeta de 55 de ani a fost internată de urgenţă , luna trecută, într-un spital din Georgia, în sudul Statelor Unite, unde filma un film pentru Netflix.

Pentru că nu au fost făcute publice detalii despre afecţiunile actorului, au existat voci care au speculat că starea lui se deteriorează.

„Se recuperează. A jucat chiar şi pickleball"

Corinne Foxx, fica actorului a ţinut însă să împrăştie aceste zvonuri într-o postare pe Instagram vineri:

„Tatăl meu a ieşit din spital de câteva săptămâni şi se recuperează. A jucat chiar şi pickleball" joi, un sport de rachetă foarte popular în Statele Unite.

Informaţia a fost confirmată pentru AFP de către agentul lui Jamie Foxx, care însă nu a mai oferit alte detalii.

Jamie Foxx este câștigătorul unui premiu Oscar, în 2004, pentru rolul din filmul biografic "Ray".

Acrorul a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din „Collateral" în acelaşi an şi a impresionat, de asemenea, interpretând rolul unui sclav în căutarea libertăţii sale, în westernul lui Quentin Tarantino "Django Unchained".

Jamie Foxx a filmat recent "Back in Action" alături de Cameron Diaz, în Georgia.

Într-o postare pe Instagram din 12 aprilie, Corinne Foxx a scris că tatăl ei „s-a confruntat cu o complicaţie medicală", dar, „din fericire, datorită acţiunii rapide şi a îngrijirilor primite, el se află deja pe drumul spre recupare".

Săptămâna trecută, actorul a transmis un mesaj pe Instagram, spunând că „apreciază toată dovezile de dragoste" pe care le-a primit.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...