Actorul Jeremy Renner încerca să-și salveze nepotul când a fost strivit de plugul de zăpadă

Actorul Jeremy Renner încerca să-și salveze nepotul când a fost strivit de plugul de zăpadă

Actorul Jeremy Renner a suferit un accident teribil în ziua de Anul Noul, când a fost strivit de plugul său de deszăpezire. El încerca să oprească utilajul să-l lovească pe nepotul său, în momentul în care a fost tras sub șina vehiculului.

Actorul Jeremy Renner FOTO Facebook

Starul din „Avengers”, în vârstă de 52 de ani, a folosit vehiculul pentru a scoate din zăpadă camionul nepotului său, potrivit raportului redactat al Biroului șerifului din comitatul Washoe. Potrivit acetuia, actorul nu a cuplat frâna de parcare, care ar fi putut opri vehiculul snowcat, în momentul în care a început să alunece în lateral.

Nepotul l-a ajutat pe actorul Jeremy Renner până la sosirea ajutoarelor, se arată în raport.

Mașina de deszăpezire a început să alunece, făcându-l pe Renner să iasă din vehicul fără să pună frâna de urgență”, se arată în concluzia raportului, citează CNN.Deși Pistenbully avea unele probleme mecanice, se crede, pe baza inspecției noastre mecanice, că frâna de parcare ar fi împiedicat Pistenbully să avanseze. Când Renner a încercat să oprească sau să devieze Pistenbully pentru a evita rănirea (nepotului său), a fost tras sub vehicul de șenile și călcat”, se mai arată în document.

Defecțiuni tehnice posibile

Lumina indicatoare de frânare din interiorul cabinei snowcat-ului nu funcționa și „este posibil ca problemele mecanice să fi fost un factor în acest accident”, se mai arată în raportul citat de aceeași sursă. „După ce a coborât de pe Pistenbully, și-a dat seama că acesta se îndrepta direct spre (nepotul său). S-a temut că Pistenbully îl va lovi pe (nepotul său), așa că a decis să încerce să oprească sau să devieze Pistenbully”, se mai arată în același document.

Însă pentru a intra în cabina de la plugul de deszăpezire, actorul Jeremy Renner a trebuit să se urce pe șina aflată în mișcare și a fost „tras imediat sub șina din partea stângă”, mai arată documentul.

Nepotul a reușit să îl ajute pe Renner până la sosirea ajutoarelor, se arată în raport. Actorul a fost transportat cu un avion la spital, unde a stat mai mult de două săptămâni, fiind supus la cel puțin două intervenții chirurgicale și tratat în unitatea de terapie intensivă . Actorul Jeremy Renner a dezvăluit că şi-a rupt peste 30 de oase în accidentul cu plugul de zăpadă.

Renner a împlinit 52 de ani când se afla în spital. Actorul a făcut progrese în recuperarea sa şi a fost externat din spital săptămâna trecută.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu