Actorul Matthew Perry a mărturisit că în copilărie l-a bătut pe Justin Trudeau

Actorul Matthew Perry a mărturisit că în copilărie l-a bătut pe Justin Trudeau

Actorul canadiano-american Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul "Friends", a mărturisit că în copilărie l-a bătut pe Justin Trudeau, premierul actual al Canadei, relatează The Telegraph.

Actorul a povestit că în copilărie a fost la aceeași școală cu Justin, al cărui tată, Pierre, era liderul țării la momentul respectiv.

"Mi-a amintit de asta prietenul meu Chris Murray, care era tot în clasa a cincea — că l-am băut de fapt pe Justin Trudeau", a povestit Perry la emisiunea lui Jimmy Kimmel.

"L-am bătut amândoi. Cred că excela la un sport la care noi nu eram buni, așa că a fost gelozie pură", a explicat actorul, adăugând că nu este deloc mândru de acest incident.

"Nu mă laud cu asta, este teribil. Eram un copil prost", a adăugat Perry, care a urmat alături de Trudeau școala primară din Rockcliffe Park, o școală publică situată într-o zonă bogată din Ottawa.

"Cred că am avut un rol important în faptul că el (...) a devenit prim-ministru", a glumit Perry. "Cred că și-a spus: Voi trece peste asta și voi deveni prim-ministru", a spus el.

Biroul lui Trudeau nu a dorit să comenteze pe marginea afirmațiilor actorului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...