Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani după o îndelungată luptă cu COVID-19

Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani după o îndelungată luptă cu COVID-19

Actorul Nick Cordero, cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminică dimineaţă după o îndelungată luptă cu COVID-19, la vârsta de 41 de ani, informează DPA.

Soţia sa, Amanda Kloots, a confirmat trista veste pe contul ei de Instagram. "Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri", a scris ea. "Inima mea este frântă pentru că nu îmi pot imagina vieţile noastre fără el", a mărturisit soţia actorului, care a împărtăşit fanilor veşti despre starea acestuia pe contul său de Instagram pe toată perioada tratamentului.

Cordero a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în luna martie şi internat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, unde a stat peste 90 de zile la unitatea de terapie intensivă [ICU].

În timpul şederii sale în spital, actorului i-a fost implantat un stimulator cardiac, i s-a amputat un picior şi a fost plasat în comă indusă. Cordero a dezvoltat şi complicaţii suplimentare, inclusiv infecţii pulmonare şi şoc septic.

Originar din Hamilton, Ontario, actorul s-a înscris la Universitatea Ryerson la care a renunţat pentru a cânta pentru trupa Lovemethod. După ce a părăsit Canada şi s-a mutat în New York, el s-a remarcat în rolul Toxie din comedia "The Toxic Avenger".

Cordero şi-a făcut debutul pe Broadway în producţia din 2012 "Rock of Ages" şi a obţinut o nominalizare la premiile Tony şi una la Drama Desk, doi ani mai târziu, pentru interpretarea lui Cheech în adaptarea muzicală a "Bullets Over Broadway", de Woody Allen.

Actorul a avut de asemenea roluri în seriale precum "Queer as Folk", "Lilyhammer", "Blue Bloods" şi ''Law & Order: Special Victims Unit''. AGERPRES/ (AS - autor: Ana Bîgu, editor: Dana Purgaru, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa