Actorul Shia LaBeouf, arestat la New York

Actorul Shia LaBeouf, arestat la New York

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat în noaptea de joi spre vineri, după o altercație desfășurată la locul "instalației" sale anti-Trump din New York, a declarat poliția locală, preluată de AFP.

"Instalația" constă dintr-o cameră video care se rotește 24 din 24 de ore, fixată pe un perete din apropierea Museum of the moving image, situat în cartierul Queens.

Indiferent de vreme, toți cei interesați sunt invitați să rostească în fața camerei fraza propusă de actor: "He will not divide us" ("El nu ne va diviza").

Repetarea acestui slogan se dorește un act de protest față de noul președinte american Donald Trump, susține colectivul de artiști LaBeouf&Rönkkö&Turner care a inițial proiectul.

Potrivit poliției, la miezul nopții de joi, actorul de 30 de ani, cunoscut pentru rolurile din "Fury" și "Transformers", a prins de fular un bărbat de 25 de ani, aruncându-l pe jos — pe moment nefiind clar motivul acestei altercații.

El a fost arestat în jurul orei locale 01:00 (06.00 GMT), fiind acuzat de agresiune și hărțuire, înainte de a fi eliberat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...