Actorul şi regizorul italian Roberto Benigni, spitalizat după un accident pe mare

Actorul şi regizorul italian Roberto Benigni, spitalizat după un accident pe mare

Actorul şi regizorul italian Roberto Benigni a fost spitalizat după ce s-a lovit la spate în timpul unei vacanţe alături de prieteni în Sardinia, a informat miercuri presa locală, citată de DPA.

Artistul în vârstă de 65 de ani, recompensat cu Oscar la categoriile cel mai bun actor şi cel mai bun film străin pentru comedia-dramă "La vita e bella" se afla marţi pe mare într-o şalupă atunci când a avut loc incidentul, a relatat ziarul La Nuova Sardegna.

Beningni s-a lovit puternic la spate atunci când ambarcaţiunea a fost zguduită brusc de un val, iar prietenii săi au decis să se întoarcă la mal pentru a solicita ajutor medical, a precizat ziarul.

Odată ajuns la portul Palau, Benigni a fost luat cu elicopterul şi transportat la un spital din Sassari, unde medicii îi fac mai multe verificări, potrivit La Nuova Sardegna. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...