Actorul spaniol Gabriel Guevara, dat în căutare în Franţa pentru agresiuni sexuale, a fost arestat la Veneţia

Actorul spaniol Gabriel Guevara, dat în căutare în Franţa pentru agresiuni sexuale, a fost arestat la Veneţia

Un tribunal italian urmează să se pronunţe în zilele următoare asupra predării tânărului către autorităţile franceze.

Gabriel Guevara FOTO: Profimedia

Actorul spaniol Gabriel Guevara, cunoscut pentru rolul din pelicula ''My Fault'', precum şi din versiunea spaniolă a serialului ''Skam'', a fost reţinut în Veneţia în virtutea unui mandat internaţional de arestare emis de Franţa pentru agresiune sexuală, a anunţat duminică presa italiană, potrivit AFP.

Gabriel Guevara, în vârstă de 22 de ani, ar fi trebuit să primească duminică la Veneţia un premiu decernat de festivalul Filming Italy pentru rolul său din lungmetrajul ''My Fault'', difuzat de platforma Prime Video.

Organizatorii au precizat pentru agenţia italiană ANSA că decernarea acestui premiu a fost suspendată în aşteptarea concluziilor anchetei.

Potrivit ANSA, Gabriel Guevara a fost arestat de poliţie la sosirea sa sâmbătă pe insula Lido, unde de asemenea are loc cea de-a 80-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia (30 august - 9 septembrie).

Un tribunal italian urmează să se pronunţe în zilele următoare asupra predării tânărului către autorităţile franceze. Natura exactă a acuzaţiilor formulate în Franţa împotriva actorului nu au fost făcute publice.

Festivalul de la Veneţia a precizat, într-un comunicat, că Gabriel Guevara nu figurează pe lista invitaţilor la eveniment.

''În legătură cu informaţiile de presă apărute în ultimele ore pe anumite site-uri referitoare la arestarea la Veneţia a actorului spaniol Gabriel Guevara, Bienala de la Veneţia precizează că prezenţa acestuia la Veneţia nu a fost legată de nicio activitate sau producţie'' din cadrul festivalului, se subliniază în acest comunicat publicat pe reţeaua de socializare X (fostă Twitter).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat