Actorul violator Alexander Zudor a fost condamnat 7 ani de închisoare

Actorul violator Alexander Zudor a fost condamnat 7 ani de închisoare

Alexander Zudor a fost arestat preventiv, la începutul lunii februarie. Trimis în judecată pentru viol și tentativă de viol, a fost condamnat, în data de 28 iulie, la 7 ani de închisoare. Acesta a primit 5 ani și 4 luni pentru viol iar pentru cele două tentative a primit câte 2 ani și 6 luni. Potrivit noului Cod de procedură penală, magistrații au calculat câte o treime din cele două pedepse mai mici, pe care le-au adăugat apoi la pedeapsa cea mai mare, asfel că Zudor trebuie să execute, în final, șapte ani de detenție.

În același timp, bărbatul trebuie să-i achite uneia dintre victime 60.000 de lei, în timp ce, conform hotărârii publicate pe portalul instanțelor de judecată, celelalte două nu s-au constituit părți civile. Cheltuielile de judecată vor fi plătite de către stat, iar ADN-ul actorului va fi introdus în Sistemul Naţional de Baze Genetice Judiciare.

Totodată, Alexander Zudor nu va avea voie să se apropie de victimele sale, nu va avea dreptul să aleagă și să fie ales pe o perioadă de 5 ani și nici să poarte sau să folosească arme. Magistrații i-au dat înapoi hainele pe care le folosea atunci când ieșea să caute victime, dar i-au confiscat cutterul și briceagul descoperite în urma percheziției.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în zece zile de la pronunțare, scrie gandul.ro .

---

În iarna lui 2020, polițiștii bucureșteni au înregistrat trei reclamații venite din partea unor tinere care fuseseră victime ale unor agresiuni sexuale comise, după lăsarea întunericului, pe străduțe puțin circulate, de pe raza sectorului 5. Fetele erau atacate de un bărbat înalt, care purta haine închise la culoare. Individul le amenința cu un cutter sau un briceag și le cerea să nu țipe. Prădătorul sexual reușise, în acest mod, să violeze numai una dintre tinere, în timp ce, pentru celelalte două, s-au înregistrat numai tentative.

După ce au eliminat de pe lista de suspecți mai multe persoane, anchetatorii s-au concentrat asupra lui Alexander Zudor, un individ care locuia în apropiere de locul în care avuseseră loc atacurile. Suspectul a fost urmărit o vreme, timp în care polițiștii au stabilit că acesta obișnuia să contacteze femei de pe site-urile de anunțuri matrimoniale, pentru relații pasagere. Acesta își anunța de la început potențialele partenere că dorește să întrețină relații sexuale în locuri în care se depozitează gunoi ori în ganguri mizerabile.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”