Actrița Emma Watson a pozat topless pentru revista Vanity Fair

Actrița Emma Watson a pozat topless pentru revista Vanity Fair

Actrița Emma Watson, cunoscută pentru rolul Hermione din seria de filme Harry Potter, a pozat topless pentru cunoscuta revistă Vanity Fair, într-un pictorial îndrăzneț, relatează publicația britanică The Sun.

Actrița de 26 de ani pozează în ipostaze provocatoare, purtând doar un bolero alb croșetat, decupat în partea din față, și o fustă de aceeași culoare, la care asortează o coafură scurtă, îndrăzneață.

Pentru coperta revistei, actrița a optat însă pentru o apariție mai cuminte, fiind fotografiată într-o rochie albă cu mâneci fronsate, zâmbind spre cameră.

În interviul ce însoțește pictorialul, Emma mărturisește că rolul său din "The Beauty and the Beast" (Frumoasa și Bestia) a marcat "tranziția" sa spre maturizarea ca femeie.

"Atunci când am terminat (Frumoasa și Bestia), am simțit că am făcut tranziția spre a fi o femeie pe ecrane", a povestit actrița, cunoscută pentru vederile sale feministe.

Vorbind despre personajul principal, Belle, Emma a declarat că "deși aceasta este în mod clar o prințesă Disney, Belle nu este un personaj pasiv, ci unul responsabil de propriul destin".

De asemenea, actrița a negat ideea că personajul său ar suferi de Sindromul Stockholm — sindrom în care victima unei răpiri dezvoltă sentimente de încredere sau de iubire față de răpitorul său — atunci când este închis într-un castel uriaș de către Bestie. "Într-un mod ciudat, ea se revoltă față de status quo-ul locului în care trăiește, iar acest lucru m-am inspirat", a mărturisit Emma.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...