Actriţa Eva Green, în centrul unui proces, după anularea unui film. Pe cine a numit „cretin"

Actriţa Eva Green, în centrul unui proces, după anularea unui film. Pe cine a numit „cretin"

Actriţa Eva Green se află în centrul unei bătălii juridice pentru a-şi revendica onorariul în pofida anulării unui film, avocatul ei afirmând că firma de producţie încearcă să o facă să pară o „divă" ceea ce nu este, informează AFP, citată de Agerpres .

Eva Green. FOTO Facebook Eva Green

Vedeta trebuia să joace în filmul SF "A Patriot", dar producţia a fost oprită în octombrie 2019. Ea a dat în judecată, în Marea Britanie, compania de producţie White Lantern Film, susţinând că are dreptul la onorariul său de un milion de dolari (918.000 de euro) pentru film, în pofida anulării acestuia.

Compania de producţie britanică a ripostat cu propriul proces împotriva actriţei franceze, în vârstă de 42 de ani, estimând că aceasta a făcut „cereri nerezonabile" şi a afectat producţia filmului.

Mincinos şi prost sunt cuvinte grele invocate de producător împotriva actriței

Procesul a început joi și va dura opt zile.

În fața judecătorilor, avocatul actriţei a declarat că Eva Green a făcut tot posibilul ca proiectul să se realizeze. El acuză producătorul că vrea să „păteze numele unei actriţe care nu a încălcat niciun contract şi nu a lipsit de la nicio zi de filmare. într-o carieră de 20 de ani

Avocaţii White Lantern Film susţin că actița şi-a exprimat nemulţumirea faţă de membrii echipei de producţie și reticenta în a se implica, încălcând astfel contractul și au adus ca probă mesaje pe WhatsApp în care Eva Green ar fi numit un membru al echipei de producţie „diabolic", „sociopat viclean", „mincinos şi prost" și l-ar fi făcut pe managerul de producţie, Terry Bird, "cretin".

Acest caz este menit să o prezinte pe clienta mea ca pe o divă, pentru a ajunge pe prima pagină a ziarelor şi a-i afecta reputaţia", a declarat Cullen.

Avocatul Evei Green spune că actrița a acceptat în repetate rânduri să amâne începerea filmărilor, că fost de acord ca producţia să fie mutată din Irlanda în Marea Britanie şi s-a oferit chiar să folosească o parte din onorariul său pentru a finanţa costurile de producţie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale