Actriţa Lucy Liu a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actriţa Lucy Liu a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actriţa americană de origine chineză Lucy Liu, totodată regizoare şi artistă, a primit miercuri o stea pe Hollywood Walk of Fame, relatează agenţia Xinhua.

Producătoarea Hollywood Walk of Fame, Ana Martinez, a declarat că echipa sa a amplasat steaua lui Liu alături de cea a actriţei Anna May Wong, prima vedetă de film de origine chineză din producţiile hollywoodiene.

Foto: (c) Willy Sanjuan/Invision/AP


''La plasarea stelelor pe 'Walk of Fame', ne place să juxtapunem, ori de câte ori putem, figuri legendare din epoca de aur de la Hollywood cu modelele reprezentative pentru schimbările interesante din industria filmului'', a spus Martinez.

Steaua lui Wong a fost plasată pe Aleea Celebrităţilor de la Hollywood din anii '60.

''Am fost norocoasă să fiu precedată de pionieri precum Anna May Wong şi Bruce Lee'', a declarat Liu, în vârstă de 50 de ani.

Foto: (c) Willy Sanjuan/Invision/AP


Ea a jucat în seria ''Southland'', dar şi în ''Ally McBeal'', ''Charlie's Angels'', ''Kill Bill'' sau în ''Lucky Number Slevin'' şi a dat voce unor personaje din producţii precum ''The Tale of the Princess Kaguya'' şi ''Kung Fu Panda''.

În spatele ecranului, Liu a contribuit la regizarea mai multor producţii. În 2006 ea a fost recompensată cu premiul Women's World Award pentru acţiunile sale umanitare.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...